ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

 

                          Το Διοικητικό Συμβούλιο σας εύχεται

                             ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

1-ΕΟΡΤΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ  ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  3  ΙΟΥΝΙΟΥ  2018

Όπως  κάθε χρόνο η Κυριακή των Αγίων Πάντων, έχει ορισθεί από το Αρχηγείο ως Ημέρα  Τιμής Αποστράτου.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Εκκλησιασμό, αρτοκλασία και στη συνέχεια (περίπου 1100) μικρή δεξίωση  , στο αμφιθέατρο Αστυνομικού Μεγάρου  Ηρακλείου .

Θα ακολουθήσει  Έκτακτη Γενική Συνέλευση  στον ίδιο χώρο,στην οποία θα γίνει ενημέρωση των Μελών για τα τρέχοντα συνταξιοδοτικά θέματα.Καλούμε τα Μέλη μας να μετέχουν.

2-Σας στέλνουμε επιστολή με ευχετήριο κάρτα και  ΑΙΤΗΣΗ, που αφορά τις  κρατήσεις ΕΟΠΥ  στην Κύρια Σύνταξη,  ( Δόθηκε ένα τμήμα ήδη)

 Η Αίτηση  να συμπληρωθεί και να σταλεί συστημένη προς τον ΕΦΚΑ/ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,

Για όσους ασφαλισμένους :

α-στο ΕΤΕΑΕΠ , (τέως ΤΕΑΠΑΣΑ )για τους Συναδέλφους πρώην ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ

γ-στο ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ,για τους πρώην Συναδέλφους ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ

το ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ,(δες Απόφαση υπολογισμού του Ταμείου σου), υπερβαίνει τα (300 ) τριακόσια Ευρώ ,(ποσό κλίμακας που επιμετρά στη κράτιση ),μπορούν να κάνουν αίτηση στο Ταμείο τους.Τα ποσά είναι μικρά.Τις αιτήσεις παίρνουμε από το γραφείο μας. Στην Γενική Συνέλευση της 3-6-2018 θα αναλυθεί το θέμα .

3-Για τα Μέλη μας που έχουν προσφύγει Δικαστικά, με Δικηγόρο  το Μέλος μας ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Νικήτα,  στέλνονται θετικές αποφάσεις  του Ελεγκτικού Συνεδρίου,  για   Εφέσεις αναφορικά με τις μειώσεις των συντάξεων του Ν.4093/2012.Μόλις πάρουμε την κοινοποίηση πρέπει να συμπληρώσουμε  τα έντυπα,  τα οποία μας έστειλε ο ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ή να προμηθευτούμε από το γραφείο μας, να θεωρήσουμε το γνήσιο της υπογραφής    και να σταλούν με συστημένη επιστολή στο γραφείο του  ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Νικήτα, Θεμιστοκλέους 33 ΤΚ 10677 ΑΘΗΝΑ , για  να τα καταθέσει στον ΕΦΚΑ/ΓΛΚ και να πάρει πρωτόκολλο.Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που το Ελεγκτικό Συνέδριο δικαιώσει κάποιον  που έκανε  απλή αίτηση, χωρίς Δικηγόρο.

4-ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ  ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ :  Η Ετήσια Γενική  Συνέλευση των Μελών , ύστερα από πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου, επικύρωσε  τη διαγραφή  Ενενήντα (90) Μελών , για οφειλές  συνδρομών. Η οφειλή, πληρώνεται,είτε στο γραφείο την Ημέρα λειτουργίας του, είτε στον λογαριασμό, 6366-040035-130 της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ή στη Γενική Συνέλευση ή παρακρατείται από το Επικουρικό Ταμείο από το Μέρισμα Δεκεμβρίου.

4-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ : Το Γραφείο θα είναι ανοικτό κάθε Πέμπτη, από 1000 μέχρι 1200, εκτός από 20 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου, Εορτές Χριστουγέννων και Πάσχα.Το Γραφείο θα εξυπηρετεί ΜΟΝΟ τα Μέλη μας.

5- ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: Οι ανακοινώσεις του Σωματείου,  αναρτώνται Ιστοσελίδα.

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Νίκος ΟΥΡΑΝΟΣ                                       Γιάννης  ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΚΗΣ

( 6976401840  nikouranos@hotmail.gr )                                  ( 6983906977)