Σ.Α.Σ.Α.Ν.Η.

 

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Ο Σύνδεσμος Απόστρατων Σωμάτων Ασφάλειας Νομού Ηρακλείου , είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, Συνδικαλιστικό, ο προσδιορισμός του δε ως διεκδικητικού επαφίεται στη μαχητικότητα των μελών του και του Δ.Σ.

Διοικείται από επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, με θητεία τριών ετών, που προκύπτει από εκλογές – ψηφοφορία -των μελών του, το οποίο συνεδριάζει τακτικά την 15η κάθε Μήνα, και έκτακτα, αν παραστεί ανάγκη.
Κυρίαρχο όργανο είναι η Γενική Συνέλευση των Μελών.
Έδρα του είναι το Ηράκλειο, διατηρεί γραφείο στον πρώτο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου.
Επικοινωνία :
Τηλέφωνο – φαξ : 2810259210
Mail : sapostratonh [at] hotmail [dot] gr
Με απόφαση του Δ.Σ. λειτουργούμε την παρούσα ιστοσελίδα, στην οποία θα αναρτώνται οι ανακοινώσεις, τα έγραφα, του Δ.Σ. , κλπ
Όποιος επιθυμεί μπορεί να δημοσιεύσει άρθρα, στην εφημερίδα, στέλνοντας στο mail του Σωματείου, αρκεί το περιεχόμενό τους να μην είναι υβριστικό, ρατσιστικού ή ναζιστικού χαρακτήρα.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Πρόεδρος: Νίκος ΟΥΡΑΝΟΣ
Αντιπρόεδρος: Νικηφόρος ΔΑΦΕΡΜΟΣ
Γ. Γραμματέας: Νώντας ΑΛΕΞΑΚΗΣ
Ταμίας: Νίκος ΦΟΥΚΑΡΑΚΗΣ
Έφορος: Στέλιος ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
Αναπλ. Γ. Γραμματέας: Γιάννης ΚΟΥΦΑΚΗΣ και
Αναπλ. Ταμίας: Κώστας ΛΥΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΚΑΠΝΙΣΑΚΗΣ Αντώνης
ΡΗΓΑΚΗΣ Ηρακλής

Κασαπάκης Νίκος

Η αναδιάρθρωση του Δ.Σ. προέκυψε μετά την παραίτηση του προέδρου του συνδέσμου μας Νικήτα ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ , λόγω μετακόμισής του στην Αθήνα.
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
- Το συνδικαλιστικό μας κίνημα οφείλει να διατρανώνει την αυστηρή του προσήλωση στα ιδανικά και τις αρχές της Δημοκρατίας, να λειτουργεί και να ενεργεί σύμφωνα με το Σύνταγμα, καταδικάζοντας α) τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται, β) ρατσιστικές, ναζιστικές και αντικοινωνικές συμπεριφορές , απαιτώντας από την Πολιτεία να εφαρμόζει τους Νόμους.
- Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας , για τα ολοένα κλιμακούμενα μέτρα λιτότητας που εξαθλιώνουν το λαό, τις απολύσεις, τις διώξεις, την εργασιακή ανασφάλεια και τρομοκρατία .
- Ειδικά για τους συνταξιούχους των Σωμάτων Ασφαλείας, που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, με το νέο έτος η κυβέρνηση ετοιμάζει νέα σκληρότερα μέτρα .
- Συμμεριζόμαστε την αγωνία των ανέργων, των απολυμένων από τις δουλειές τους, των νέων που μαστίζονται από την ανεργία και την ανασφάλεια.
-Συμπαραστεκόμαστε σε όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους και θα είμαστε αλληλέγγυοι στους αγώνες.

-Πιστεύουμε σε μια και μόνη Ομοσπονδία στην οποία όλα τα μέλη είναι ισότιμα στα δικαιώματα και υποχρεώσεις, ανεξάρτητα φύλου, αποστρατευτικού βαθμού ή οποιεσδήποτε άλλες διακρίσεις, σύμφωνα με τις θεμελιώδεις Αρχές του Συντάγματος. Σε μια Συνομοσπονδία Σωμάτων Ασφάλειας εν ενεργεία και συνταξιούχων που θα ενώνει και θα ισχυροποιεί το κλάδο.
-Ομοσπονδία δεν είναι μόνο οι Αξιωματικοί και μάλιστα οι ανώτεροι, δεν ανήκει σε κανένα, αλλά ισότιμα σε όλους .Είμαστε αντίθετοι σε ρατσιστικές και άρρωστες ιδέες κατάταξης και επιλογής των μελών μας σε ανώτερους και κατώτερους . Δεν αποχωρούμε από την Ομοσπονδία, θα παλέψουμε για τη μετεξέλιξή της σε μαχητική και δυναμική που θα εκφράζει όλους .

-Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε , η οποία εκφράζεται από την οικονομική αλλά πρώτιστα από τη θεσμική κρίση, καλούμε τα μέλη μας να είναι κοντά στο Σωματείο.