ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ-ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

1-ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ  4  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018  ΑΠΟ 1000 ΜΕΧΡΙ 1500 ,στο αμφιθέατρο Αστυνομικού Μεγάρου  Ηρακλείου.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ : μέχρι 20 Οκτωβρίου 2018.    Αν δεν συμπληρωθεί ο αριθμός για τα όργανα της Διοίκησης, τότε το δικαίωμα υποβολής υποψηφιοτήτων παρατείνεται μέχρι την Ημέρα της ψηφοφορίας

Με απόφαση του ο Διοικητικού Συμβουλίου, σε εφαρμογή  των άρθρων   19 και 20 του Καταστατικού , ορίζεται η πρώτη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 28 Oκτωβρίου 2018, η οποία δεν θα έχει απαρτία. Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο Αστυνομικού Μεγάρου  Ηρακλείου, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Δικαίωμα υποψηφιότητας,  για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την  Εξελεγκτική Επιτροπή, έχουν ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Όποιος –όποια επιθυμεί να είναι υποψήφιος, να αποστείλει στο Σωματείο αίτηση συμμετοχής, αναγράφο-ντας το όργανο διοίκησης στο οποίο επιθυμεί. Το ΔΣ σας καλεί να συμμετέχετε με υποψηφιότητες και την προσφορά σας στο Σωματείο, καθώς και στη διαδικασία της Γ. Συνέλευσης και των εκλογών.

Ολοκληρώνεται αρχές του Νοέμβρη, η  θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής  Επιτροπής

Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των Αποστράτων καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου :

- με έγγραφα ,  δημοσιεύσεις, παραστάσεις στους τοπικούς φορείς και με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε επίπεδο Περιφέρειας και Πανελλαδικά

-Πρωτοστατήσαμε με τα  Σωματεία των Σωμάτων Ασφαλείας εν Ενεργεία και Αποστράτων, στις κινητοποιήσεις το Φθινόπωρο 2017, για τα οικονομικά μέτρα και οργανώνοντας όλες τις δράσεις.

-Οργανώσαμε Διοικητικές και Δικαστικές  Προσφυγές , κατά των οικονομικών μέτρων.

-Σας ενημερώναμε σε τακτικά χρονικά διαστήματα, ονομαστικά,με επιστολές  για τα οικονομικά και συνταξιοδοτικά τρέχοντα θέματα

-Πραγματοποιούσαμε  τρεις (3) Γενικές Συνελεύσεις, ανά  Έτος με μεγάλη συμετοχή, στις  οποίες  αναλύθηκαν τα ζητήματα του  κλάδου

-Πρωτοστατήσαμε μαζί με άλλα Σωματεία, στην προσπάθεια  και διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας

2-Υπενθυμίζουμε ότι το κονδύλι των συντάξεων κόβεται στα 25,480 δις. ευρώ το 2019, έναντι 28,859,το 2018,δηλαδή  μειώνεται κατά 11,7%.Σύμφωνα με την εξαγγελία του Πρωθυπουργού,στη ΔΕΘ, θα αποδοθεί το υπόλοιπο 50%, των κρατήσεων του Ν. 4093/2012, μέχρι τέλος του χρόνου.

3-Επιτυχόντες ΑΕΙ – ΤΕΙ : Όποιων τα παιδιά πέτυχαν στα ΑΕΙ – ΤΕΙ, παρακαλούνται να το δηλώσουν στον Γ.Γραμματέα, για να καταχωρηθούν στην Αστυνομική Επιθεώρηση και να βραβευτούν από το Σωματείο.

4-Όλες οι ανακοινώσεις και έγγραφα του Σωματείου φαίνονται στην ιστοσελίδα και το face book.

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Νίκος ΟΥΡΑΝΟΣ                                                                     Γιάννης ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΚΗΣ

6976401840  nikouranos@hotmail.gr