ΝΕΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ κ.λ.π.

 

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Δύο (2) νέες αποφάσεις, του  Διοικητικού Πρωτοδικείου  Αθήνας ,δικαιώνουν συνταξιούχους: η 9117/2018 και 10601/2018 ….
Όλα τα Πρωτοδικεία της χώρας ,που επιδικάζουν αγωγές,δικαιώνουν όσους συνταξιούχους προσέφυγαν και ζητούσαν την αναδρομική καταβολή των Δώρων καθώς και την εφεξής και κατ’ έτος καταβολή τους.
Τα  Δικαστήρια , συμμορφώνονται, κατά το Σύνταγμα, με τις αμετάκλητες αποφάσεις της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (υπ’αριθ. 2287-2290/2015), με τις πρόσφατες αποφάσεις της Ολομέλειας του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου (υπ’αριθ. 1-4/2018) και με πρόσφατη απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου (υπ’αριθ. 1227/2018) και διατάσσουν την κυβέρνηση σε άμεση καταβολή -και μάλιστα με τόκο (6%)- σε όλους τους συνταξιούχους των Δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος αδείας.
ΚΑΛΟΥΜΕ τη   Κυβέρνηση, να παραιτηθεί από το δικαίωμα της έφεσης κατά των πρωτόδικων αποφάσεων και να προχωρήσει στην καταβολή των αναδρομικών και την εφεξής κατ’ έτος καταβολή τους.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ :
Στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου τη Κυριακή 4 Νοέμβρη 2018 και Ώρα 1000, ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Νίκος ΟΥΡΑΝΟΣ                                                    Γιάννης ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΚΗΣ