Ενστάσεις

 

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το κείμενο της ένστασης, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας,την 20 Νοέμβρη ,αμέσως μετά την Γενική Συνέλευση, γιατί :

1- Το κείμενο ακόμα  <<βελτιώνεται>> από τους νομικούς

2-την προηγούμενη φορά ,υπήρξαν πολλές διορθώσεις και ταλαιπωρία  όλων μας ,αλλά προπάντων των Μελών μας που χρειάστηκε να πάνε δυο και τρεις φορές στο λογιστή τους

-Διευκρινίζεται ότι στο Σωματείο δεν είναι δυνατή  η ηλεκτρονική υποβολή της ένστασης.

-Όπως ήδη ανακοινώσαμε, χρειαζόμαστε την τελευταία πράξη αναπροσαρμογής της σύνταξης (2014 ή 2015),για να δούμε τον συντάξιμο μισθό και να βεβαιωθούμε ότι είναι αυτός που χρησιμοποιήθηκε για τον υπολογισμό της ανταποδοτικής σύνταξης στη νέα πράξη.Σε περίπτωση που δεν είναι ίδιος ,θα συμπληρώσουμε ειδικό κείμενο

-Τα σημειώματα αναρτώνται   στο   www.efka.gov.gr,  πατάμε συνέχεια στο   taxis net και στη φόρμα συμπληρώνουμε τους κωδικούς  ΤΑΧΙΣ.   Τυπώστε  και διαβάσετε προσεκτικά  την  πράξη  και τα σημειώματα αποδοχών. Κάθε λάθος που δεν θα εναντιωθούμε , θα μας συνοδεύει για πάντα!!

Για όσους επιθυμούν είναι δυνατή και η χειρόγραφη ένσταση με παράβολο  (20 ευρώ), η οποία όμως πρέπει να επιδοθεί στον ΕΦΚΑ .

Την ένσταση υποβάλλει όποιος επιθυμεί. Το ΔΣ , οφείλουμε να ανακοινώσουμε , αναδείξουμε το θέμα και όποιος δεν επιθυμεί ας μην υποβάλλει.

Αν δεν γνωρίζουμε τη χρήση υπολογιστή να συμβουλευτούμε τον λογιστή μας.

Στη Γενική Συνέλευση θα γίνει πλήρης ανάλυση.

Το ΔΣ, καταβάλει κάθε προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα .

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νίκος ΟΥΡΑΝΟΣ             Γιάννης ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΚΗΣ