Συμβούλιο Επικρατείας

 

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Μητρόπουλος προς τους δικαστές του ΣτΕ, στη χθεσινή δίκη για τα αναδρομικά των συνταξιούχων: “Δεν μπορείτε να στερήσετε από τους συνταξιούχους τα Δώρα και τα επικουρικά του 11μήνου! Δεν μπορείτε να ακυρώσετε τη δική σας απόφαση 1439/2020 για το 11μηνο!”.

Στη χθεσινή σημαντική δίκη ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας, ο Πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚΚ κ.Αλέξης Π. Μητρόπουλος ανέφερε -μεταξύ άλλων- στους δικαστές τα εξής:

“Δεν μπορείτε να στερήσετε από τους συνταξιούχους τα Δώρα και τα επικουρικά του 11μήνου! Δεν μπορείτε να ακυρώσετε τη δική σας απόφαση 1439/2020 για το 11μηνο!

Δεν μπορείτε να στερήσετε από τους χαμηλοσυνταξιούχους τα αναδρομικά του 11μήνου.

Απαράδεκτα τα επιχειρήματα κυβέρνησης-ΕΦΚΑ για τη βιωσιμότητα του ΕΦΚΑ, όταν από τις μνημονιακές περικοπές και το “κούρεμα” (PSI) οι συντάξεις έχουν γίνει μισές!”

Καταλυτική ήταν η αγόρευση του Προέδρου της ΕΝΥΠΕΚΚ κ.Αλέξη Μητρόπουλου στη χθεσινή δίκη των αναδρομικών στο ΣτΕ! “Οι συνταξιούχοι θα δικαιωθούν! Και αυτή η μάχη θα κερδηθεί! Τα επιχειρήματα της ΕΝΥΠΕΚΚ έπεισαν τους δικαστές του ΣτΕ”, δήλωσε μετά το το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας”, ο κ.Μητρόπουλος.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://enypekk.gr/2021/01/16/mitropoulos-pros-tous-dikastes-tou-ste-sti-chthesini-diki-gia-ta-anadromika-ton-syntaxiouchon-den-boreite-na-sterisete-apo-tous-syntaxiouchous-ta-dora-kai-ta-epikourika-tou-11minou-den-boreite-na

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αναδημοσίευση, χωρίς την άδεια του εκδότη και οπωσδήποτε χωρίς την αναφορά της πηγής προέλευσης του περιεχομένου.