Γενική Συνέλευση – εκλογές Σωματείου

 

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ- ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ:

Σας καλούμε την Κυριακή 07 Νοέμβρη και ώρα 10.00 στην αίθουσα  Αστυνομικού Μεγάρου ,για την γενική απολογιστική συνέλευση, στην οποία θα αναλυθούν όλα τα τρέχοντα  συνταξιοδοτικά θέματα. Θα ακολουθήσει η εκλογική διαδικασία από ώρα 11.00 , μέχρι 15.00, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

 ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ : 

Επειδή δεν έχει  συμπληρωθεί ο αριθμός για τα όργανα της Διοίκησης,  το δικαίωμα υποβολής υποψηφιοτήτων παρατείνεται μέχρι την Ημέρα της ψηφοφορίας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Δικαίωμα υποψηφιότητας,  για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την  Εξελεγκτική Επιτροπή, έχουν ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Όποιος –όποια επιθυμεί να είναι υποψήφιος, να αποστείλει στο Σωματείο αίτηση συμμετοχής, αναγράφοντας το όργανο διοίκησης στο οποίο επιθυμεί. Το ΔΣ σας καλεί να συμμετέχετε με υποψηφιότητες και την προσφορά σας στο Σωματείο, καθώς και στη διαδικασία της Γ. Συνέλευσης και των εκλογών.

Ολοκληρώνεται αρχές του Νοέμβρη, η  θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής  Επιτροπής Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των Αποστράτων καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου :

- με έγγραφα ,  υπομνήματα, δημοσιεύσεις, παραστάσεις στους φορείς.

-Σας ενημερώναμε, τακτικά, ονομαστικά, με επιστολές  για τα οικονομικά και συνταξιοδοτικά  θέματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νίκος ΟΥΡΑΝΟΣ      Γιάννης ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΚΗΣ