ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗ ΠΟΑΑΣΑ

 

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ                                  Ηράκλειο  13 Οκτώβρη 2013

Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ <<Ο ΤΑΛΛΩΣ>>

Αγίου  Αρτεμίου 1 Ν Αλικαρνασσός

ΗΡΑΚΛΕΙΟ Τ.Κ.  71601

ΤΗΛ/ΦΑΧ  :2810280570

Mail :      sapostratonh@hotmail.gr

Ιστότοπος – νέα :   www.sasanh.gr

Πρωτ :   34

ΠΡΟΣ     :        ΠΟΑΑΣΑ

ΚΟΙΝ.    :     ΠΟΑΣΥ-ΠΟΑΞΙΑ-

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

 

Εκτιμώντας την κατάσταση, όπως αυτή διαφαίνεται, προτείνουμε τα εξής :

Α-1- Προτείναμε και επιμένουμε  σε κινητοποιήσεις   πριν τη κατάθεση του Προϋπολογισμού, από κοινού  όλες οι Ομοσπονδίες  εν ενεργεία και συνταξιούχων των Σωμάτων Ασφάλειας, όπως περιφερικά  πραγματοποιήσαμε στη Κρήτη.

2- Άμεσα η Ομοσπονδία να έλθει  σε επαφή με τις άλλες Ομοσπονδίες Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφάλειας και από κοινού να ζητήσουν συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών, άμεσο προϊστάμενο  του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους , ώστε να υπάρξει ξεκαθάρισμα του τοπίου σχετικά με τις κρατήσεις του 2014. Μέχρι την ώρα σαφές τοπίο δεν υπάρχει για τους Συνταξιούχους.

3-Άμεσα  η Ομοσπονδία, μαζί με τις ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Πρόεδρο  Δ.Σ του ΜΕΤΟΧΙΚΟΎ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, για την τροποποίηση της με αριθμό Φ.951.1/101/316433/31-5-2002 ΚΥΑ (φ.Ε.Κ.Β783, με την οποία επιβλήθηκε νέα περικοπή 9 %.

4- Η  ομοσπονδία να καταθέσει ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΦΕΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ  ΓΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ .Σε διαφορετική περίπτωση ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Τι γίνανε τα  χρήματά  μας, η Γενική Τράπεζα, τα μερίσματα…..

Δεν δικαιούμαστε να μένουμε αδρανείς και απαθείς, έχουμε ηθική υποχρέωση έναντι των Μελών μας να αντισταθούμε.  Είμαστε μια μεγάλη κοινωνική δύναμη….

Β- Τα έγγραφά μας αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας  www.sasanh.gr , και σύντομα θα λειτουργεί  Μηνιαία ηλεκτρονική  εφημερίδα.  Όποια Σωματεία ή Μέλη Δ.Σ. ,ή απλά Μέλη επιθυμούν, μπορούν να στέλνουν άρθρα για δημοσίευση στο MAIL που γράφεται στον τίτλο, αρκεί να μην είναι υβριστικού ρατσιστικού  ή ναζιστικού περιεχομένου.

Όσοι έχουν e-mail ,  να το στείλουν στο αναγραφόμενο στο τίτλο, ώστε άμεσα να επικοινωνούμε μαζί σας.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Νίκος ΟΥΡΑΝΟΣ                                                           Επαμεινώνδας ΑΛΕΞΑΚΗ

6976401840  nikouranos@hotmail.gr                                   6977002316