ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

 

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

                                                                                  Ηράκλειο 15 Δεκέμβρη   2013

Πρωτ :  36

 

               Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται

ΚΑΛΕΣ  ΓΙΟΡΤΕΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

1-ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014, ώρα 1700 στην αίθουσα Αστυνομικού Μεγάρου ( η πρώτη Γενική Συνέλευση  θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Αστυνομικού Μεγάρου τη Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 1700, αλλά επειδή δεν θα υπάρξει απαρτία , σας καλούμε απευθείας στην δεύτερη )

Θέματα Ημερήσιας διάταξης :

 α) Ενημέρωση στα Συνταξιοδοτικά , ασφαλιστικά, ενέργειες του Σωματείου για το Μετοχικό Ταμείο Στρατού  β) την πορεία της Ομοσπονδίας, γ)  τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήσαμε  σε συνεργασία με τα άλλα Σωματεία Σωμάτων Ασφαλείας  Κρήτης, δ)  ενοικίαση γραφείου στην πόλη, ε) μείωση της ετήσιας συνδρομής, στ) αιτήματα μελών για οικονομική βοήθεια από το Σωματείο, ζ) ίδρυση ταμείου αλληλοβοήθειας του Σωματείου η) διαγραφή από το Σωματείο  Μελών που οφείλουν εισφορές,  ε) εισηγήσεις  και προτάσεις μελών.

2-Λειτουργία γυμναστηρίου στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Όσοι επιθυμούν  να  γίνουν  Μέλη, μπορούν να προμηθεύονται αίτηση εγγραφής και έντυπο ιατρικής βεβαίωσης από τον Α/Β  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ Κων/νο ή την Ε.Φ. ΚΟΣΚΕΡΙΔΟΥ Μακρίνα του Επιτελείου της Α.Δ. , τηλ.   2810274078 και 6932649120.

3 -ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ :   α) η  Διοίκηση του ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, προχώρησε  σε νέα μείωση 9%  και μάλιστα αναδρομικά από 01-01-2013, την οποία ενέκρινε το ΥΕΘΑ και κρατήθηκε ολόκληρη  τον μήνα Δεκέμβρη. Γι αυτό το λόγο το μέρισμα ήταν μικρό.

β) Όσοι  ξέχασαν  να απογραφούν στην τράπεζα πληρωμής του μερίσματος   ΜΤΣ, να υποβάλλουν αίτηση στο Ταμείο με θεωρημένο το γνήσιο υπογραφής με την οποία να ζητούν  ενεργοποίηση κωδικού.

4-Παρακαλούμε για την πληρωμή των εισφορών στο Σωματείο, για την επιβίωσή του

Επισημαίνεται ότι μόνο η ενημέρωση με το ταχυδρομείο κόστισε το 2013, 1500 Ευρώ. Υπενθυμίζουμε  ότι από το 2014, είναι δυνατή η  πληρωμή της συνδρομής με  ΔΗΛΩΣΗ από το ΤΕΑΠΑΣΑ.  Όσοι επιθυμούν ας υποβάλλουν.

5-Όλες οι ανακοινώσεις αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Σωματείου. Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε  αν  έχετε  E-MAIL , για αλλαγές στη κατοικία ή στα τηλέφωνα, για τη δική σας έγκαιρη ενημέρωση σε περίπτωση επείγοντος γεγονότος. 

6- Σας καλούμε την 25 Ιανουαρίου 2013, Ημέρα Σάββατο , ώρα 1900 στην ετήσια συνεστίαση και κοπή πίτας,  του  Σωματείου στη ταβέρνα  ΜΟΥΣΕΣ… έναντι ΚΑΝΤΙΑ ΜΑΡΙΣ.

Όσοι έχετε παιδιά που πέτυχαν στα ΑΕΙ -ΤΕΙ , να το δηλώσετε στον  Γραμματέα του Σωματείου, για να βραβευτούν. Η τιμή πρόσκλησης είναι 15 ΕΥΡΩ το άτομο και περιλαμβάνει  πλήρες μενού.

7-Αγωγές   α ) επιδόματος  ετοιμότητας 1995, οι οποίες επιδικάσθηκαν τελεσίδικα  και τα ποσά θα αποδοθούν στους δικαιούχους, από τις ΔΥΟ κατοικίας.  Αφορά τη διαφορά στο επίδομα μεταξύ Αστυνομικών  και  Στρατιωτικών. Στα Μέλη μας που περιλαμβάνονται στους δικαιούχους, αποστέλλεται υπόδειγμα.

Β) επιδόματος ειδικής απασχόλησης . Όσων οι αγωγές επιδικάζονται έχουν ήδη υποβάλει την απαιτούμενη εξουσιοδότηση, για την εκπροσώπηση του Δικηγόρου, στο Δικαστήριο

Όλες οι πληροφορίες υπάρχουν στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.

8-Παιδικές εξοχές Αστυνομίας : Όσοι επιθυμούν να στείλουν τα παιδιά  τους, να ζητήσουν πληροφορίες από  το Αστυνομικό Τμήμα περιοχής τους ή στο  2106984357. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων  17-3-2014 (επειδή υπάρχει διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι  να ρωτήσουν έγκαιρα )

                             

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                 Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Νίκος ΟΥΡΑΝΟΣ                                                                           Νώντας ΑΛΕΞΑΚΗΣ                                                                      

6976401840  nikouranos@hotmail.gr                                     6977002316