Ο διοικητής του ΕΦΚΑ Αλέξανδρος Βαρβέρης, στο ΜΕΓΑ

 

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                        Ηράκλειο 13 Σεπτέμβρη 2025

 

 

Όπως εξήγησε στο MEGA ο διοικητής ΕΦΚΑ Αλέξανδρος Βαρβέρης: «Όπως είπε και ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ και ο υπουργός Οικονομικών στην εξειδίκευση των μέτρων, ανακοινώθηκε ότι σταδιακά πάμε σε μηδενισμό της προσωπικής διαφοράς. Το 2026 θα δοθεί κανονικά η αύξηση στους συνταξιούχους. Ένα μέρος αυτής της αύξησης θα καταναλώσει ένα κομμάτι της προσωπικής διαφοράς και να ένα κομμάτι από τις αυξήσεις θα δοθεί στους συνταξιούχους. Την επόμενη χρονιά θα μηδενίσει η προσωπική διαφορά και θα πάρουν κανονικά οι συνταξιούχοι την αύξησή τους».

Ο Κύριος ΒΑΡΒΕΡΗΣ, με την ιδιότητα του ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΦΚΑ , μίλησε καθαρά για << ΠΑΡΑΒΛΕΨΗ >> της προσωπικής διαφοράς στον υπολογισμό των ετήσιων κρατήσεων 2026 και 2027. 

Μίλησε για ΠΑΡΑΒΛΕΨΗ, δηλαδή στον υπολογισμό της ετήσιας αύξησης 2026 και 2027, να ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠ ΟΨΗ.

Ο Κύριος ΒΑΡΒΕΡΗΣ, Διοικητής ΕΦΚΑ  δεν μίλησε για κατάργηση!!!!!!!!!!

ΟΡΘΑ  εκτιμήσαμε  και ερμηνεύσαμε  πάλι .Γι αυτό μιλήσαμε στο δελτίο τύπου των Σωματείων Αποστράτων Κρήτης ,για <<ΠΑΡΑΒΛΕΨΗ>> στον υπολογισμό των αυξήσεων 2026 και 2027.

Παίζετε με τις λέξεις…

ΖΗΤΟΥΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νίκος ΟΥΡΑΝΟΣ   Γιάννης ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΚΗΣ