ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

 

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

 

Η συνεδρίαση της Επιτροπής Συμμόρφωσης ΣΤΕ, που επρόκειτο να γίνει σήμερα, αναβλήθηκε , ύστερα από αίτημα της Κυβέρνησης, με νέο προσδιορισμό  για τις 9/12/2014. Η αναβολή δείχνει την ανησυχία της Κυβέρνησης .

Είναι φανερό ότι ,  η τροπολογία που κατέθεσε και ψήφισε στη Βουλή η Κυβέρνηση,  δεν αποκαθιστά, ούτε στο μισό, τις αδικίες σε βάρος των ενστόλων εν ενεργεία και συνταξιούχων.

Ο εμπαιγμός, φάνηκε στα ψίχουλα της μισθοδοσίας. Για τους Συνταξιούχους, η πρώτη καταβολή, έχει ορισθεί για τις 22 Δεκέμβρη (βλέπε παλαιότερη ανακοίνωση και παρόμοια άρθρα )

Υπενθυμίζεται, ότι υπ” αριθμ. 2194/2014 απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ ,  υποχρεώνει το Υπουργείο Οικονομικών να αποκαταστήσει πλήρως τις μισθολογικές αδικίες που είχαμε υποστεί με τον μνημονιακό νόμο 4093/2012 .

Επειδή με τη νέα παράταση, τα χρονικά όρια περιορίζονται με κίνδυνο παραγραφής , για τα Μέλη μας που μέχρι σήμερα δεν προσέφυγαν Δικαστικά με αγωγή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας , θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 01 Δεκέμβρη, για να αποφασίσει για τις παραπέρα ενέργειές του.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ