ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

 

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ  8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ 1100 ΜΕΧΡΙ 1700 ,στο αμφιθέατρο Αστυνομικού Μεγάρου  Ηρακλείου

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ : μέχρι 28 Οκτωμβρίου 2015 (Τέσσερις Ημέρες πριν την πρώτη Γ.Σ) .   Αν δεν συμπληρωθεί ο αριθμός για τα όργανα της Διοίκησης, τότε το δικαίωμα υποβολής υποψηφιοτήτων παρατείνεται μέχρι την Ημέρα της ψηφοφορίας

Με απόφαση του ο Διοικητικού Συμβουλίου, σε εφαρμογή  των άρθρων   19 και 20 του Καταστατικού , ορίζεται η πρώτη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015, η οποία δεν θα έχει απαρτία. Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο Αστυνομικού Μεγάρου  Ηρακλείου, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Δικαίωμα υποψηφιότητας,  για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την  Εξελεγκτική Επιτροπή, έχουν ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Όποιος –όποια επιθυμεί να είναι υποψήφιος, να αποστείλει στο Σωματείο αίτηση συμμετοχής, αναγράφοντας το όργανο διοίκησης στο οποίο επιθυμεί. Το ΔΣ σας καλεί να συμμετέχετε με υποψηφιότητες και την προσφορά σας στο Σωματείο, καθώς και στη διαδικασία της Γ. Συνέλευσης και των εκλογών.

 

Ολοκληρώνεται αρχές του Νοέμβρη, η  θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής  Επιτροπής .

Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των Αποστράτων καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου :

- με έγγραφα ,  δημοσιεύσεις, παραστάσεις στους τοπικούς φορείς και με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε επίπεδο Περιφέρειας και Πανελλαδικά.

-Οργανώσαμε Διοικητικές και Δικαστικές  Προσφυγές , κατά των οικονομικών μέτρων.

-Σας ενημερώναμε, σχεδόν ανά δίμηνο ονομαστικά,με επιστολές  για τα οικονομικά και συνταξιοδοτικά τρέχοντα θέματα

-Πραγματοποιήσαμε Δώδεκα Γενικές Συνελεύσεις,  με μεγάλη συμετοχή, αναλύθηκαν τα ζητήματα του κλάδου  και πάρθηκαν σημαντικές  αποφάσεις για το Σωματείο.

-Πρωτοστατήσαμε μαζί με άλλα Σωματεία, στην προσπάθεια μετεξέλιξης της Ομοσπονδίας και την τροποποίηση του καταστατικού : με δικαστικό αγώνα και προτάσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΩΡΑ 1100  :Έναρξη, τοποθέτηση Προέδρου, Χαιρετισμοί

ΩΡΑ 1110  :Διοικητικός  απολογισμός από τον Γ. Γραμματέα Νώντα ΑΛΕΞΑΚΗ

ΩΡΑ  1120 : Οικονομικός απολογισμός από τον Ταμία  Νίκο  ΦΟΥΚΑΡΑΚΗ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Τοποθετήσεις Μελών Δ.Σ. -Ανάλυση Συνταξιοδοτικών θεμάτων από τον Πρόεδρο

Τοποθετήσεις Μελών

Εκλογή ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΩΡΑ 1200 ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΩΡΑ 1700 : ΛΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος