ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

            Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου,  η προγραμματισμένη εκλογοαπολογιστική Συνέλευση.

Ο Πρόεδρος   Νίκος ΟΥΡΑΝΟΣ, άνοιξε τις εργασίες, καλωσόρισε τα Μέλη, ευχαρίστησε τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. : ΔΑΦΕΡΜΟ Νικηφόρο, ΑΛΕΞΑΚΗ Νώντα, ΚΟΥΦΑΚΗ Ιωάννη, ΣΓΟΥΡΑΚΗ Εμμανουήλ, ΠΑΠΑΔΑΚΗ Μήνωα, ΦΟΥΚΑΡΑΚΗ Νικόλαο, και τα Μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής :ΚΑΠΝΗΣΑΚΗ Αντώνη, ΡΗΓΑΚΗ Ηρακλή και ΚΑΣΑΠΑΚΗ Νικόλαο. Τοποθετήθηκε στα τρέχοντα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα.

Ο Γενικός Γραμματέας ΑΛΕΞΑΚΗΣ Νώντας έκανε τον Διοικητικό απολογισμό και ο Ταμίας ΦΟΥΚΑΡΑΚΗΣ Νικόλαος τον Οικονομικό απολογισμό , ο  οποίος εγκρίθηκε και παραθέτουμε.

Τοποθετήθηκε ο Αντιπρόεδρος ΔΑΦΕΡΜΟΣ Νικηφόρος, σε θέματα Ομοσπονδίας  , την τροποποίηση του Καταστατικού , τον αγώνα του Σωματείου μας στη κατεύθυνση αυτή και τις προσπάθειές μας για κινητοποιήσεις των αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Από τη Συνέλευση εκλέχθηκε Εφορευτική Επιτροπή , αποτελούμενη από τους ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑ Νικόλαο και ΛΑΤΣΗ Παναγιώτα ,η οποία κατάρτησε κατάλογο υποψηφίων και από την ψηφοφορία εκλέχτηκαν :

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΟΥΡΑΝΟΣ Νικόλαος, ΦΟΥΚΑΡΑΚΗΣ Νικόλαος, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΚΗΣ Ιωάννης, ΠΑΝΤΑΓΑΚΗΣ Τηλέμαχος, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Μήνωας, ΜΑΓΟΥΛΑΚΗΣ Νικόλαος, και ΜΕΡΑΜΒΕΛΙΩΤΑΚΗΣ Γεώργιος.

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΛΕΞΑΚΗΣ Νώντας, ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ Ζαχαρίας και ΡΗΓΑΚΗΣ Ηρακλής

Οι εκλεγμένοι θα συγκροτηθούν σε σώμα την Τρίτη 10 Νοέμβρη

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ