ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

 

 

                                                  ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας , για τα ολοένα κλιμακούμενα μέτρα  λιτότητας που εξαθλιώνουν το λαό, την εντεινόμενη ανεργία την εργασιακή ανασφάλεια  και καταγγέλλουμε την παρούσα και τις προηγούμενες Κυβερνήσεις, ως υπευθύνους.

- Ειδικά για τους συνταξιούχους των Σωμάτων Ασφαλείας , εφαρμόστηκαν διπλές μειώσεις. Η κυβέρνηση μετά τον ΕΝΦΙΑ και την φοροκαταιγίδα ετοιμάζει νέα  σκληρότερα μέτρα, με τις αποδοχές  των Συνταξιούχων, να προσδιορίζονται με τη βασική σύνταξη των 360 Ευρώ και τα ψίχουλα του εκτρώματος που ονομάζει αναλογική.  Αν πάλι λέει αλήθεια……

            -Οι εξοντωτικές  και πρωτοφανείς μειώσεις,  μας έχουν πλημμυρίσει από αγανάκτηση  οργή και απογοήτευση, γιατί  βλέπουμε να μειώνονται συνεχώς  οι αποδοχές, να αυξάνει το κόστος ζωής να χάνουμε την αξιοπρέπειά μας και να οδηγούμαστε σε οικονομικό και ψυχολογικό αδιέξοδο. 

            -Οι οικογένειες των συνταξιούχων  Σωμάτων Ασφάλειας, ζούμε ήδη  με εισοδήματα  κάτω από τα όρια της φτώχειας και δεν μπορούμε να αντέξουμε  νέες περικοπές.

            -Τα αποθεματικά των Επικουρικών μας ταμείων , για τα οποία πληρώναμε  ολόκληρη την υπηρεσιακή μας ζωή, χάθηκαν από τη κακοδιαχείριση  και το PSI . Ειδικά το ΤΕΑΠΑΣΑ, (Επικουρικό Ταμείο  Αστυνομικών- Πυροσβεστών), εντάσσεται στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης, με αβέβαιη την τύχη των αποθεματικών του.

            - Συμμεριζόμαστε την αγωνία των ανέργων, των απολυμένων από τις δουλειές τους, των νέων που μαστίζονται από την ανεργία και την ανασφάλεια.

-Συμπαραστεκόμαστε σε όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους  και θα είμαστε αλληλέγγυοι στους αγώνες.

-Καλούμε τα Μέλη μας στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζουμε.

Ηράκλειο 8 Νοέμβρη 2015