ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

 

 

                                                        ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

              Πρωτ.:    31/2017           ΓΙΑ  ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

                             

  1. Αντιπρόεδρο : ΠΑΝΤΑΓΑΚΗ Τηλέμαχο
  2. Γεν. Γραμματέα  : ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΚΗ Γιάννη
  3. Ταμία  : ΦΟΥΚΑΡΑΚΗ Νικόλαο
  4. Αναπλ. Γεν. Γραμματέα : ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτρη
  5.  Αναπλ. Ταμία  : ΜΕΡΑΜΒΕΛΙΩΤΑΚΗ  Γεώργιο
  6. ‘Εφορο : ΜΑΓΟΥΛΑΚΗ  ΝικόλαοΚαλείσθε στην συνεδρίαση του ΔΣ, την 19η  Ιουνίου  2017 Ημέρα  Δευτέρα και ώρα 1930, στο γραφείο του Σωματείου, με θέμα Ημερήσιας Διάταξης :

Έγγραφο – Διαταγή της Αστυνομικής Δ/νσης Ηρακλείου για παραχώρηση του Γραφείου του Σωματείου. Σύσκεψη του Αστυνομικού Δ/ντή , με τους Προέδρους των Σωματείων (16-06-2017)

ΙΣΤΟΡΙΚΟ :  Με  το Υπ’ αριθμό 8773/17/1109401 από 01-06-2017, έγγραφό – Διαταγή  Αστυνομικής Δ/νσης Ηρακλείου, το οποίο μας κοινοποιήθηκε την 8-6-2017,καλούμασταν  να παραχωρήσουμε το γραφείο που κατέχουμε από το 2011 και να συστεγαστούμε με την Ένωση Αστυνομικών Υπ/λων Ν.  Ηρακλείου.

-Με το υπ’ αριθμό 30/2017, έγγραφό μας, ζητήσαμε επανεξέταση του θέματος με αίτημα παραχώρησης αυτόνομου  γραφείου σε οποιοδήποτε σημείο του Αστυνομικού Μεγάρου

-Στην ανωτέρω  σύσκεψη  ο Αστυνομικός Δ/ντής, έθεσε ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΑΤΑΓΗ την οποία στην ουσία αυτοαναιρεί  : οι Ενώσεις των Εν Ενεργεία σε ένα γραφείο . Οι Απόστρατοι και ο ΙΡΑ σε γραφείο πουθα κατασκευαστεί στο χώρο μπροστά από την Υπ/νση Ασφάλειας, να γίνει διερέυνηση κόστους,κ.λ.π.

-Τα ανωτέρω είναι πρωτόγνωρα ως συμεριφορά της Διοίκησης,  στο Αστυνομικό Συνδικαλιστικό Κίνημα. Για τα ανωτέρω είστε ήδη ενήμεροι.

Προτάσεις Προέδρου :

1-Μας παραχώρησε γραφείο η Αστυνομική Δ/νση, αυτόνομο και την ευχαριστούμε, αυτόνομο γραφείο  να μας παραχωρήσει, οπουδήποτε στο Αστυνομικό Μέγαρο.

2-Έγγραφη΄ ενημέρωση –  διαμαρτυρία στην Ηγεσία Πολιτική και Φυσική 

 

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    

Νίκος ΟΥΡΑΝΟΣ                                                             

(6976401840)