Παγκρήτια Σύσκεψη Διοικητικών Συμβουλίων, των Σωματείων Αποστράτων Σωμάτων Ασφάλειας Κρήτης

 

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

 

ΣΧΕΤ : Το με αριθμό 951 , από 7-6-2017,έγγραφο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΣΑ

1-Στο Πανελλήνιο Συνέδριο, οι παριστάμενοι  πρόεδροι  των Σωματείων μας, πρότειναν τη πραγματοποίηση παγκρήτιας σύσκεψης Διοικητικών Συμβουλίων, των Σωματείων Αποστράτων Σωμάτων Ασφάλειας Κρήτης.

2-Με το  ανωτέρω σχετικό έγραφο η Ομοσπονδία,  παραγγέλει την διοργάνωση.

Καλούμαστε λοιπόν να οργανώσουμε από κοινού τη σύσκεψη, να ρυθμίσουμε  τις λεπτομέρειες (ημερομηνία, τόπος , θέματα τοπικά των Σωματείων, γενικά θέματα,κ.λ.π.),η οποία θα γίνει υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας.

Στα πλαίσια της διερεύνησης, (για χαιρετισμό και παράσταση στη σύσκεψη ) από τους Προέδρους των άλλων Σωματείων Εν Ενεργεία και Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφάλειας, κατατέθηκε η άποψη , να διοργανώσουμε από κοινού παγκρήτια σύσκεψη, για τα θέματα του κλάδου και τον τρόπο αντιμετώπισης, τα οποία είναι τα ίδια.

Στην τηλεφωνική μας επικοινωνία, φαίνεται ως πλέον κατάλληλη Ημερομηνία για την  σύσκεψη η 27η Σεπτεμβρίου 2017, Ημέρα  Τετάρτη.

Πρωί η σύσκεψη όλων των Σωματείων, απόγευμα η σύσκεψη των Αποστράτων.

Για την προετοιμασία προτείνεται να συναντηθούμε στο Ηράκλειο, Αστυνομικό Μέγαρο, ώρα 1000 τη  Δευτέρα 24 Ιουλίου ,έχοντας προτάσεις  για τη διοργάνωση και τα θέματα.

Παρακαλούμε καταθέσετε τις απόψεις σας το συντομότερο δυνατόν ( με mail) .

 Επίσης , να καλέσετε στη σύσκεψη  Σωματεία Αποστράτων Σωμάτων Ασφάλειας  Πυροσβεστική  , Λιμενικό Σώμα), που λειτουργούν στο Νομό σας.

 

 

ΠΡΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ Σ.Α. Ν. ΧΑΝΙΩΝ

ΣΥΝΔΕΜΟΣ  ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ Σ.Α.  Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ Σ.Α. Ν. ΡΕΘΥΜΝΟΥ                    

ΣΥΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ Λ.Σ. ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΣΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ