΄ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

 

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Πραγματοποιήσαμε σήμερα , στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου,όπως είχαμε προγραμματίσει, την σύσκεψη των ΔΣ των Σωματείων μας, η οποία ήταν επιτυχής.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν   οι  Πρόεδροι της Ένωσης Αστυνομικών Υπ/λων Νομού Λασιθίου  και  του Συνδέσμου Αποστράτων ΣΑ Νομού Λασιθίου΄.

Διεξοδικά αναλύθηκαν  τα προβλήματα του κλάδου , κατατέθηκαν προτάσεις ανά Σωματείο, και έγινε διάλογος.

Φάνηκε από τη διαδικασία ότι :

1-Τα προβλήματα  είναι κοινά

2-Πρέπει να παλέψουμε ενωμένοι

3-για τον αποτελεσματικότερο συντονισμό και προετοιμασία, πρέπει  τα Σωματεία κάθε Νομού να κάνουν τη δική τους σύσκεψη, ώστε  να γίνει πάντρεμα απόψεων.

4- Αρχές Σεπτέμβρη, (μετά την Έκθεση Θεσσαλονίκης), να γίνει μια προκαταρκτική σύσκεψη, στην οποία θα κατατεθούν οι προτάσεις και θα πάρουν τη μορφή υπομνήματος, θα λυθούν τυχόν προβλήματα , θα ληφθούν αποφάσεις για κινητοποιήσεις και θα λυθούν όλες οι λεπτομέρειες  κλπ.

Η ανάγκη, πραγματοποίησης των δυο αυτών συσκέψεων,  πριν την τελική , φάνηκε από την παρουσία και τις τοποθετήσεις των Προέδρων των Σωματείων Λασιθίου, οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει συνάντηση ήδη και είχαν συντεταγμένες απόψεις και έκαναν συγκεκριμένες προτάσεις,( χωρίς να πλατιάζουν, κλπ.). Ήξεραν τι ήθελαν.

5-Στην Σύσκεψη της 27ης Σεπτέμβρη , θα γίνει συντονισμένη παρουσίαση

Παρακαλούμε,  για τα Σωματεία  Ρεθύμνου Χανίων, ενημερώσετε τα Μέλη  ΔΣ  , οργανώσετε το συντομότερο σύσκεψη και γνωρίσετέ μας το χρόνο και τον τόπο, για να περαστούν  οι Πρόεδροι  των Σωματείων  που είναι Παγκρήτια .

Παρακαλούμε , αν υπάρχει Σωματείο που δεν αναφέρεται, ενημερώστε τον Πρόεδρό του και  να το συμπεριλάβετε σε όλες τις δράσεις

Παρακαλούμε τον Πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών ,  να ενημερώσει το Σωματείο Ειδικών Φρουρών, το οποίο εκ παραδρομής (και ζητώ συγνώμη), δεν ενημερώθηκε (δεν έχω φαξ,  mail, κλπ) .

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΑ.