ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ-ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

       Ηράκλειο 27 Νοέμβρη 2017                  

Το Διοικητικό Συμβούλιο σας εύχεται

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

 

1-ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΤΕΤΑΡΤΗ 22  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2018, ΩΡΑ 1600 , στο αμφιθέατρο Αστυνομικού Μεγάρου  Ηρακλείου .  Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

α-Διοικητικός απολογισμός          β-Οικονομικός απολογισμός

γ-Ενημέρωση των Μελών για τα τρέχοντα συνταξιοδοτικά θέματα.

δ-Αγωγές, για την παρακράτηση της Εισφοράς Αλληλεγγύης .

 ε-Για τα Μέλη μας που έχουν προσφύγει Δικαστικά, με Δικηγόρο  το Μέλος μας ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Νικήτα,  έχουν αρχίσει να στέλνονται θετικές αποφάσεις  του Ελεγκτικού Συνεδρίου,  για   Εφέσεις αναφορικά με τις μειώσεις των συντάξεων του Ν.4093/2012.

-Μόλις πάρουμε την κοινοποίηση πρέπει να συμπληρώσουμε  ΑΙΤΗΣΗ (έντυπο), την οποία μπορούμε να τυπώσουμε από την ιστοσελίδα του Σωματείου,ή να προμηθευτούμε από το γραφείο μας, να θεωρήσουμε το γνήσιο της υπογραφής    και να σταλεί με συστημένη επιστολή στο γραφείο του  ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Νικήτα, Θεμιστοκλέους 33 ΤΚ 10677 ΑΘΗΝΑ , για  να την καταθέσει στον ΕΦΚΑ/ΓΛΚ και να πάρει πρωτόκολλο.

στ-ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ  ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ :  η Ετήσια Γενική  Συνέλευση των Μελών , θα κληθεί να επικυρώσει τη διαγραφή Μελών , που οφείλουν συνδρομές. Η οφειλή, πληρώνεται,είτε στο γραφείο την Ημέρα λειτουργίας του, είτε στον λογαριασμό, 6366-040035-130 της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ή στη Γενική Συνέλευση.

2-ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Σωματείων εν Ενεργεία και Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΗ  2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 1100.Καλούμε τα Μέλη μας να δώσουμε δυνατό ΠΑΡΟΝ .

3-ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ: θα πραγματοποιηθεί στην ΤΑΒΕΡΝΑ ΧΑΤΖΗΣ ΣΤΟ Κοκίνη Χάνι ΤΗΝ ΤΣΟΥΚΝΟΠΕΜΠΤΗ, 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 2100. Η  πρόσκληση τιμάται 15 Ευρώ , με πλούσιο μενού, κρασί και ορχήστρα  με τον ΛΥΔΑΚΗ . Όποιοι έχουν παιδιά που πέτυχαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, να το δηλώσουν στον Γραμματέα του Σωματείου μας, για να τα βραβεύσουμε.

4-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ : Το Γραφείο θα είναι ανοικτό κάθε Πέμπτη, από 1000 μέχρι 1200, εκτός από 20 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου, Εορτές Χριστουγέννων και Πάσχα.

5- ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: Οι ανακοινώσεις του Σωματείου,  αναρτώνται Ιστοσελίδα.

6-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ: Όποιοι έχουν email,να το στείλουν στο email  του τίτλου.

7-FACE DOOK: Γίνε φίλος στο  << Απόστρατοι Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ηρακλείου>>

 Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                   Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Νίκος ΟΥΡΑΝΟΣ                                                                                         Γιάννης  ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΚΗΣ

( 6976401840  nikouranos@hotmail.gr )                                                     ( 6983906977)